ZA VIKEND POČINJE NOVA SEZONA KANTONALNE LIGE USK

ZA VIKEND POČINJE NOVA SEZONA KANTONALNE LIGE USK

Ovog vikenda počinje nova sezona u Kantonalnoj ligi USK-a za seniore, a naši će u prvom kolu dočekati komšije sa Velegića, ekipu NK Bajera 99. 

Naša ekipa u novu sezonu ulazi sa novim igračkim kadrom. Klub su napustili Pudić ( Rudar Kamengrad ), Bilić ( FK Krupa ) i Jusić ( NK Jedinstvo ), a u klub su došli Avdić ( NK Podgrmeč ), Zečević ( NK Podgrmeč ), Demirović ( NK Omladinac 75 ). 
 U sezonu također ulazimo sa novim trenerskim tandemom. Uz Smajića novi trener naših seniora je Smajo Šabić koji je pristao uz Smajića biti na čelu ekipe i pokušati izboriti što bolji rezultat u predstojećoj sezoni. 

Prvo kolo igramo protiv naših komšija sa Velegića koje smo u prošloj sezoni pobijedili dva puta, ali u posljednjem odigranom prijateljskom susretu pobjedu su slavili momci Sauda Tičevića. Sigurno da je ovo sve samo ne laka utamica za naše momke, te se nadamo da će momci koji budu u rosteru ekipe dati sve od sebe da se sezona otvori na najbolji mogući način, a to je pobjeda kod kuće. 

Smajiću i Šabiću su na raspolaganju svi igrači, nema povrijeđenih niti suspendovanih, te će naši danas odraditi posljednji trening pred subotnji meč.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 16:30h, te mi ovim putem pozivamo sve Vas da dođete i podržite naše momke. 

ZA VIKEND POČINJE NOVA SEZONA KANTONALNE LIGE USK